Työterveyshuolto

Haapajärven Lääkäritalon tarjoaman työterveyshuoltopalveluiden perustana on työterveyshuoltolaki. Toimintamme tavoitteena on edesauttaa työntekijöiden työkyvyn ja terveyden säilymistä ja työolosuhteiden muuttumista terveyttä ja hyvinvointia tukeviksi.

Haapajärven Lääkäritalo Oy:n toteuttaman työterveyshuollon ydintavoite on työntekijän ja yrityksen terveys ja hyvinvointi. Ilman terveitä ja työhönsä sopivia ja motivoituneita työntekijöitä yritys ei voi toimia hyvin. Toisaalta yrityksellä ei ole toimintaedellytyksiä, elleivät kaikki tuloksen osatekijät, yrittäjät, työntekijät ja yhteistyökumppanit – työterveyshuolto mukaan lukien – työskentele yrityksen yhteisen ydintavoitteen toteuttamiseksi. Haapajärven Lääkäritalo Oy:n työterveyshuolto haluaa aina toimia yrityksen tämän päivän ja tulevaisuuden kehittämisen ytimessä ja olla omilla toimenpiteillään edesauttamassa kilpailukyvyn paranemista.

Toimintamme perustana ovat kokeneet ja koulutetut työntekijät. Vastaava lääkäri on Mikko Suni, työterveyshoitaja on Jaana Karsikas ja työterveysfysioterapeuttina toimii Marjo Kauppinen.

Pyydä tarjous yrityksen työterveyshuollosta laakaritalo@kotinet.com